Verhuur


Een activiteit reserveren hoe doe ik dat?

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0492-774766 of 06-11394588 of U stuurt ons een email. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.
Ook kunt U ervoor kiezen rechtstreeks te reserveren via onze site. U klikt hiervoor op online reserveren en vult de gevraagde gegevens in.
Wij sturen U dan per mail de huurovereenkomst toe. Deze vult U volledig in en retourneert U, samen met een kopie geldig legitimatiebewijs, aan ons. Natuurlijk mag dit ook per mail.
Wij zijn zeven dag per week bereikbaar van 09.00-22.00 uur.
Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden tijdig te reserveren.

Betaling


Als U gereserveerd heeft krijgt U van ons een aanbetalingsfactuur met daarop 25% van het totaalbedrag. Deze dient te zijn voldaan binnen 8 dagen.
De factuur met het daarop het resterende bedrag van de huurovereenkomst ontvangt U 4 weken voor aanvang van de rit. Deze dient betaald te zijn binnen 14 dagen.
Bij reserveringen die plaatsvinden binnen 4 weken sturen wij U een factuur met hierop het totaalbedrag van de huurovereenkomst. Dit bedrag dient binnen 14 dagen maar uiterlijk 1 dag voor aanvang van de rit voldaan te zijn.

Borg

Retro scooter:
€100,00 per scooter met een max. van     €400,00

Onze Solexen zijn vrij van borg.

U betaalt dit bedrag bij aanvang van de rit. Aan het einde van de rit ontvangt U dit bedrag weer terug, mits er geen schade aan de Solexen of scooters veroorzaakt is.

Service
Wij doen ons uiterste best om onze Solexen en scooters in perfecte staat te houden.
Heeft U onderweg een mankement, bijvoorbeeld een lekke band, dan is een van de medewerkers van Solexverhuur Helmond zo spoedig mogelijk ter plaatse om dit defect te verhelpen. Vaak zal dit inhouden dat we het voertuig meteen omruilen zodat U meteen verder kunt met uw rit.
U hoeft dus nooit bang te zijn dat u met de taxi of iets dergelijks terugmoet.
Onze stand-by service is altijd ergens in de buurt aanwezig als er een groep onderweg is.

Parkeren

Bij onze startlocatie is voldoende parkeerplek aanwezig. Parkeren is hier gratis.

Annuleren


Zie voorwaarden.