Routes


De terras naar terras route . Dit is een route van ongeveer 40 kilometer welke langs diverse mooie terrassen van Laarbeek komt.

De route gaat door Beek en Donk, Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel en Bakel.
Hij brengt u op de gezelligste terrassen van Brabant.
Bij de deelnemers van deze route kunt u ook een smikkelboekje aanschaffen.  

Rondje Helmond , een mooie route in en om Helmond die U o.a. leidt door de 2 nieuwste woonwijken van Helmond, Brandevoort en Dierdonk.

Ook komt U langs het prachtige middeleeuws kasteel van Helmond en door het groene hart van Helmond, De Warande.
Natuurlijk leidt deze route ook langs diverse terrasjes waar U onder het genot van een kopje koffie of iets koels lekker even kunt bijkomen.
Kortom, een prachtige route van ongeveer 45 kilometer langs de mooiste plekjes van Helmond (voor deze route heeft U de 3 uur Solex rijden echt nodig, wilt U het rustig aan doen en onderweg lekker even stoppen raden wij U aan het Halve Rondje Helmond te rijden)

Brabantse Dorpenroute , Vanuit ons gaat U langs de Zuidwillemsvaart richting Aarle -Rixtel, het dorp wat bekend staat om haar textielindustrie en klokkengieterij. Door de Dorpsstraat rijdt U richting Lieshout alwaar de bekende brouwerij van Bavaria zicht bevindt (hier komt U ook langs)
Daarna komt U in het prachtige Beek en Donk waar de route U langs de splitsing van het Wilhelminakanaal en de Zuid Willemsvaart voert.
Na Beek en Donk is het buitengebied van Gemert aan de beurt waarna U uiteindelijk in De Mortel terecht komt, een klein dorpje met slechts 1547 inwoners.
Hierna komt U in het mooie Bakel, waar U via het gezellige dorpscentrum langs de St Willibrordusmolen weer richting Aarle-Rixtel gaat.
Natuurlijk zijn er op deze route ook de nodige terrasjes aanwezig waar U even lekker kunt genieten van een kopje koffie of iets anders.