HomeArrangementenTarievenVerhuurReserverenRoutesGeschiedenisContactLinks

Solex rijden

Verhuur Solexen

Onze Solexen worden verhuurd op de volgende tijden:

Dagdeel 1: van 12.00 uur tot 15.00 uur
Dagdeel 2: van 16.00 uur tot 19.00 uur

Wilt U graag op een andere tijd Solex rijden, neem even contact op met ons dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.


Een Solex huren, hoe doe ik dat?

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0492-774766 of 06-11394588 of U stuurt ons een mail. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.
Ook kunt U ervoor kiezen rechtstreeks te reserveren via onze site. U klikt hiervoor op reserveren en vult de gevraagde gegevens in.
Wij sturen U dan per mail de huurovereenkomst toe. Deze vult U volledig en retourneert U, samen met een kopie geldig legitimatiebewijs, aan ons. Natuurlijk mag dit ook per mail.
Wij zijn zeven dag per week bereikbaar van 09.00-22.00 uur.
Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden tijdig te reserveren.


Betaling

Als U gereserveerd heeft krijgt U van ons een aanbetalingsfactuur met daarop 25% van de totaalsom die op de huurovereenkomst staat. Deze dient te zijn voldaan binnen 8 dagen.
De factuur met het daarop het resterende bedrag van de huurovereenkomst ontvangt U 4 weken voor aanvang van de rit. Deze dient betaald te zijn binnen 14 dagen.
Bij reserveringen die plaatsvinden binnen 4 weken sturen wij U een factuur met hierop het totaalbedrag van de huurovereenkomst. Dit bedrag dient binnen 14 dagen maar uiterlijk 1 dag voor aanvang van de rit voldaan te zijn.


Borg

Als U onze Solexen huurt vragen wij een borg van € 50,00 per Solex met een maximum van € 350,00
U betaalt dit bedrag bij aanvang van de rit. Aan het einde van de rit ontvangt U dit bedrag weer terug, mits er geen schade aan de Solexen veroorzaakt is.


Bezorging

Wij bezorgen onze Solexen door heel Nederland. Voor meer informatie hierover, zie tarieven of bel of mail voor de mogelijkheden.


Inleveren

Na afloop van de rit worden de Solexen opgehaald op de met U afgesproken plaats
Eventuele schade wordt in mindering gebracht op de borgsom of bij een grotere schade in rekening gebracht, zie hoofdstuk borg.


Service

Wij doen ons uiterste best om onze Solexen in perfecte staat te houden.
Heeft U onderweg een mankement aan de Solex, bijvoorbeeld een lekke band, dan is een van de medewerkers van Solexverhuur Helmond zo spoedig mogelijk ter plaatse om dit defect te verhelpen. Vaak zal dit inhouden dat we de Solex meteen omruilen zodat U meteen verder kunt met uw rit.
U hoeft dus nooit bang te zijn dat u met de taxi of iets dergelijks terugmoet.
Onze stand-by service is altijd ergens in de buurt aanwezig als er een groep onderweg is.


Routes

Wij hebben standaard 3 routes in de omgeving, De Brabantse Dorpenroute, Rondje Helmond en de van Terras naar Terras route, deze vindt U ook onder het tabblad "Routes".
U krijgt van ons een routekaart mee die aan het stuur bevestigd wordt, er gaat dus geen gids mee. Wilt u graag een andere route rijden? Dat is ook geen enkel probleem.
U bent geheel vrij om de route te rijden die u wilt. Wilt u graag dat er iemand van ons meegaat, dat kan ook alleen dient U dit wel bij de reservering door te geven.
Wilt U gewoon lekker een stukje rijden of zelf een route maken mag dat natuurlijk ook. Houdt U er wel rekening mee
dat het rijden met de Solex alleen op verharde wegen en fietspaden is toegestaan.
Voor de verhuur op locatie geldt dat U zelf zorg dient te dragen voor een route. Ook dan geldt dat het Solex rijden alleen toegestaan is op verharde wegen.


Parkeren

Bij onze startlocatie is een parkeerplaats aanwezig. Parkeren is hier gratis.


Annuleren

Zie voorwaarden